Bordeauxfrance.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftOnderhoud moet op tijd zijn

vrijgavetijd:2024-04-01 22:40:47 Post gebruiker:323HP155335083 Paginaweergaven:307

Kerntips:Bordeauxfrance.kgm,Geleiderrail type lading liften zijn een type van apparatuur voor het vervoeren van zware voorwerpen op en neer, en hebb

Geleiderrail type lading liften zijn een type van apparatuur voor het vervoeren van zware voorwerpen op en neer, en hebben grote toepassingen in fabrieken werkplaatsen, en andere plaatsen. Voor dit type zware machines, zijn het dagelijks onderhoud en onderhoud zeer belangrijk, omdat sommige kleine details een significante invloed kunnen hebben op de operationele veiligheid van de apparatuur als niet aandacht besteed aan. Daarom moet aandacht worden besteed aan het dagelijks onderhoud van lading liften.

Bereid de fundering volgens het basisplan voor, besteed aandacht aan het vinden, nivelleren en uitlijnen van punten, en verzeker het niveau van de fundering en diverse gebruiksvereisten.

Bordeauxfrance.kgmDe laadcapaciteit van goederen en de tonnage van goederen die tegelijkertijd worden vervoerd, beïnvloeden ook de snelheid van heffen en zakken. Het bereiken van de uitstekende waarde van het hefplatform voor het vervoer van goederen is een garantie van snelheid. Als het gewicht te zwaar is, beïnvloedt het de snelheid. Als de goederen te licht zijn, beïnvloedt het ook de normale transporttijd.

Het opheffen platform van de multikolom aluminiumlegering wordt veel gebruikt voor het schoonmaken en circuitonderhoud van de bovenste verdieping van luchthavens, hogesnelheidstreinstations, winkelcentra en sterrenhotels Het heeft een hoge hoogte, laag zelfgewicht, flexibele beweging, en eenvoudig ontwerp.

Izmir.Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning V of V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.

Voorzorgsmaatregelen voor liftinstallatie: Houd de toegangsweg van externe bouwliften soepel en heb voldoende parkeergelegenheid voor apparatuur. Bij het gebruik van een kraan voor hulpinstallatie moet volledig worden nagedacht of de omgeving ter plaatse voldoet aan de bedrijfsomstandigheden van de kraan.

Tijdens het proces van waden, de componenten van de site zijn gevoelig voor olie verslechtering, met name in de besturing, transmissie en andere systemen. Wanneer de lift het water ingaat, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de demontage en inspectie van de site. De bovenstaande punten mogen niet worden genegeerd.


Bordeauxfrance.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftOnderhoud moet op tijd zijnNet als bij een storing in het loopgedeelte van het hefplatform,Bordeauxfrance.kgmAanpassing van elektrische liften, moeten operators algemene kennis van onderhoudsfouten van apparatuur beheersen, branden van de asdoos, branden van het lagerlager van de tractiemotor, bandontspanning,Bordeauxfrance.kgm6-meter kleine lift, instorting, enz. Hieronder deelt de editor met iedereen de oplossingen.

Krachteenheid

Goede stabiliteit: De overloopklep kan overmatige systeemdruk tijdens opwaartse beweging voorkomen. Handbediende noodklep: In geval van stroomuitval, kan het ervoor zorgen dat de liftauto naar de dichtstbijzijnde vloerpositie daalt en de deur opent. Handpomp: Wanneer het systeem defect is, kan de handpomp worden gebruikt om hogedrukolie te pompen om de auto naar de dichtstbijzijnde vloerpositie te tillen; Bescherming van de olietemperatuur in de tank: Wanneer de olietemperatuur in de tank de standaardinstelwaarde overschrijdt, stuurt het olietemperatuurbeschermingsapparaat een signaal om het gebruik van de lift op te schorten.De lift kan alleen worden gestart wanneer de olietemperatuur daalt.

Eisen inzake inspectieTijdens het proces van waden, de componenten van de site zijn gevoelig voor olie verslechtering, met name in de besturing, transmissie en andere systemen. Wanneer de lift het water ingaat, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de demontage en inspectie van de site. De bovenstaande punten mogen niet worden genegeerd.

Als er al water in de motor van de lift is terechtgekomen, en kan worden gecombineerd met sloten en explosiebestendige kleppen.


Bordeauxfrance.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftOnderhoud moet op tijd zijnHet hydraulische systeem van de hydraulische instapbrug heeft stabiele prestaties,Bordeauxfrance.kgm2 ton elektrische lift, hoge kwaliteit, laag onderhoudstarief, en is stevig en duurzaam.

WerkbeschrijvingElke maand moet er voor worden gezorgd dat er twee keer boter wordt toegevoegd aan de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt. Voor gebieden waar geen boter kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Bij het installeren, demonteren en aanpassen van het roterende mechanisme, en het maasoppervlak is niet minder dan %. De maasoplossing moet geschikt zijn.

De tweede is dat het staal duidelijke thermische uitzettingseffect bij lage temperatuur zal hebben. Hoewel deze eigenschap van staal in aanmerking zal worden genomen bij het ontwerpen en vervaardigen van hydraulische liften, is het milieu immers anders. Onder lage omstandigheden, zal het staal enige onstabiele prestaties hebben, zoals hardheidstoename, taaiheidsdaling enz. Op dit moment moet meer aandacht worden besteed aan het onderhoud van apparatuur om belangrijke onderdelen te houden om droog slijpen te voorkomen.

Bordeauxfrance.kgmPas de magneetklep op de motor niet willekeurig aan. De magneetklep wordt vooraf aangepast voordat u de fabriek verlaat, kan het de levensduur van de motor verkorten.

Pas de magneetklep op de motor niet willekeurig aan. De magneetklep wordt vooraf aangepast voordat u de fabriek verlaat en willekeurige aanpassing kan gemakkelijk interne druk verhogen of verminderen. In ernstige gevallen, en willekeurige aanpassing kan gemakkelijk interne druk verhogen of verminderen. In ernstige gevallen, kan het de levensduur van de motor verkorten.

vervoer op afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bordeauxfrance.kgmadviserennieuws
Bordeauxfrance.kgmLaatste nieuws