Bordeauxfrance.kgmAlfven Anton LaneAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de indust

vrijgavetijd:2024-04-01 22:40:47 Post gebruiker:935HP175192871 Paginaweergaven:149

Kerntips:Bordeauxfrance.kgm,Bouw elektrische liften buiten het bereik van bliksembeschermingVoor klanten om het hefplatform lange tijd te gebruiken

Bouw elektrische liften buiten het bereik van bliksembescherming

Voor klanten om het hefplatform lange tijd te gebruiken en te bedienen, introduceert de editor kort hoe het hefplatform moet worden onderhouden en gerepareerd: In de eerste plaats is normaal onderhoud voornamelijk gericht op preventie vooral als schade of storing tijdig wordt gedetecteerd en gecorrigeerd of gerepareerd. Zorgvuldige inspectie en onderhoud op dit moment kan kosten besparen en grotere problemen vermijden, wat resulteert in dure reparaties.

Bordeauxfrance.kgmDe veiligheidsfactor van de hydraulische lift van de geleiderailketting is veel hoger dan die van traditionele elektrische liften van de heflading vanwege zijn beschermende apparaat en interactie met meerdere verdiepingen.

Spiraal elektrisch hefmechanisme: Met alle functies van een regelmatig hefplatform, is het belangrijkste kenmerk dat het materiaal een kleine funderingsput inneemt en een grote slag heeft. De apparatuur heeft een hoogte van slechts -mm en een reisafstand tot m. Het is vooral geschikt voor gebouwen met podia gebouwd op twee of meer verdiepingen vanwege ruimtebeperkingen.

Igede-EkitiDrainagemaatregelen moeten rondom de stichting worden overwogen. (Giet het opgehoopte water af op de fundering).

Principe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt, zal de roterende klep automatisch openen Om de stekkerklep te sluiten, is het noodzakelijk om eerst het handvat te draaien om de stekker te draaien tot een positie van ° totdat deze is gesloten, en dan het transmissiehandwiel om de stekker te verlagen en afdichting te bereiken.

De landingsdeur op volledige hoogte moet aan de volgende eisen voldoen: de nettohoogte van de landingsdeur opening mag niet minder dan m zijn. In bijzondere omstandigheden, is het toegestaan om de hoogte van de onderste deuropening te verlagen, maar in ieder geval is de netto hoogte van de onderste deuropening niet minder dan m. (Artikel van GB-)


Bordeauxfrance.kgmAlfven Anton LaneAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de industrieVermogen is voldoende om de veiligheid van elk gebruik te waarborgen. Bij nauwgezet gebruik is er een hefkanaal aan de bovenkant, die stevig moet worden gestopt en bevestigd voordat relevante operators kunnen opstaan. Anders is het noodzakelijk om te voorkomen dat relevante operators het kanaal betreden. Zowel operators als reparatiepersoneel mogen geen willekeurige wijzigingen aanbrengen aan het elektrische systeem in de machine wanneer het wordt gestopt of gerepareerd. Anders, als het elektrische systeem wordt gewijzigd,Bordeauxfrance.kgmMaester,Bordeauxfrance.kgmTeveso, kan het ernstige ongevallen veroorzaken tijdens het gebruik. Wanneer de bestuurder stopt met werken aan de elektrische lift moet hij zijn uitgerust met een veiligheidsgordel en een veiligheidshelm dragen om de operatie uit te voeren, anders moet hij worden verhinderd deel te nemen aan de operatielocatie. Alle operators van dit type apparatuur moeten een gespecialiseerde opleiding volgen, gekwalificeerd zijn en in het bezit zijn van een werkcertificaat.

Bepalingseisen: Elektrische liften voor de bouw moeten worden uitgerust met omhoog bewegingsschakelaars (eindschakelaars).

Voor klanten om het hefplatform lange tijd te gebruiken en te bedienen, introduceert de editor kort hoe het hefplatform moet worden onderhouden en gerepareerd: In de eerste plaats is normaal onderhoud voornamelijk gericht op preventie, vooral als schade of storing tijdig wordt gedetecteerd en gecorrigeerd of gerepareerd. Zorgvuldige inspectie en onderhoud op dit moment kan kosten besparen en grotere problemen vermijden,Bordeauxfrance.kgmRottlingen, wat resulteert in dure reparaties.

Beheer van apparatuurUit de bovenstaande vergelijking kan worden gezien dat hydraulische elektrische hefmechanismen stabiel heffen, laag geluid, lange levensduur, grote draagcapaciteit hebben en relatief eenvoudig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in stadiumapparatuur.

Het veiligheidsbulletin bord voor bouw elektrische liften moet worden opgehangen aan de beschermende schuur van de elektrische lift, met een grootte van meter bij meter.

Bij het onderhoud van de uiteindelijke elektrische lift, is het belangrijk om uitstekende vaardigheden te cultiveren, goed te zijn in het samenvatten van relevante kwesties, aandacht te besteden aan relevante zaken en tweemaal het resultaat te bereiken met de helft van de inspanning in het onderhoud van het Jinan-hefkanaal van de aluminiumlegering. Dit zal aanzienlijk helpen de levensduur te verlengen en de werkefficiëntie te verbeteren. De editor herinnert ons eraan dat elke onderhoudsverrichting een basisgarantie is voor veilige productie. Verschillende producten zoals elektrische hydraulische hefkanalen en heffende ladingliften worden ondersteund voor aanpassing, Jaren van productie ervaring, professionele planning, directe verkoop van fabrikanten, levering en snelle aankoop.


Bordeauxfrance.kgmAlfven Anton LaneAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende markten in de industrieDubbellaags staalgaas: De diameter van de staalstaven is mm, met een afstand van mm.

Interpretatie en observatieDe afstand tussen muurbeugels en de hoogte van geleiderails boven het hoge bevestigingspunt moeten voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding.

Als de instelschroef los is, zorg er dan voor dat u deze stevig vastpint om ongelukken veroorzaakt door het wegvallen van de aspin te voorkomen. Hydraulische olie moet om de zes maanden schoon gehouden en vervangen worden.

Maandelijks onderhoud en inspectie van hydraulische hefplatformrollen, tussenassen en lagers, oliecilinderpen en lagers, en in deze positie moet de hydraulische grond - millimeter hoger zijn dan de bodem van de doos. Als de hydraulische olie donker, plakkerig wordt of vreemde voorwerpen zoals grind heeft, moet deze tijdig worden vervangen (-liter hydraulische olie). Jaarlijks onderhoud en inspectie van alle hydraulische leidingen en verbindingen van het hefplatform. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid. Verwijder en demonteer de verlagende klep van het hefplatform, blaas de zuiger uit met perslucht, installeer het en installeer het opnieuw. Giet de hydraulische olie af en gooi ze weg, draai de verbinding aan, verwijder het oliefilter, reinig het met perslucht en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Bordeauxfrance.kgmTen tweede, wordt het hefplatform aangedreven door elektrische energie en opgetild door het hydraulische systeem Tijdens verrichting, is het noodzakelijk om onregelmatige verrichtingen te voorkomen.Om de normale en ordelijke werking van het hefplatform te verzekeren en het ideale ontladingsniveau te bereiken, is het belangrijkste kenmerk dat het materiaal een kleine funderingsput inneemt en een grote slag heeft. De apparatuur heeft een hoogte van slechts -mm en een reisafstand tot m. Het is vooral geschikt voor gebouwen met podia gebouwd op twee of meer verdiepingen vanwege ruimtebeperkingen.

Bouw elektrische liften buiten het bereik van bliksembescherming


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bordeauxfrance.kgmadviserennieuws
Bordeauxfrance.kgmLaatste nieuws