Bordeauxfrance.kgmHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenVeelvoorkomende

vrijgavetijd:2024-03-26 14:31:57 Post gebruiker:750HP120486450 Paginaweergaven:384

Kerntips:Bordeauxfrance.kgm,Het hefproduct heeft een stevige structuur, grote draagcapaciteit, stabiel heffen, eenvoudige en handige installatie en

Het hefproduct heeft een stevige structuur, grote draagcapaciteit, stabiel heffen, eenvoudige en handige installatie en onderhoud, kan een vaste dubbele overspanningshydraulische lift worden gebruikt. De dubbele overspanningslift is stabiel, heeft een grote draagcapaciteit en is gemakkelijk te bedienen. Het wordt veel gebruikt in industrieën zoals voertuigonderhoud, ovens, en apparatuur matching.

De classificatiekenmerken van liften van aluminiumlegering omvatten verschillende soorten liften van aluminiumlegering, waaronder enkelmastige liften van aluminiumlegering, drie mastige liften van aluminiumlegering, vier mastige liften van aluminiumlegering, en zes mastige liften van aluminiumlegering. Het product heeft stabiele prestaties, prachtige en mooie verschijning, uitstekende kwaliteit en wordt op grote schaal in binnen- en buitenland verkocht. Het is het best verkopende vlaggenschipproduct van ons bedrijf. Hieronder, kleine grootte die de voordelen van mooie verschijning, lichtgewicht, evenwichtig heffen, veiligheid en betrouwbaarheid hebben, en worden wijd gebruikt in fabrieken,Bordeauxfrance.kgmOphefplatform op grote hoogte van de aluminiumlegering, hotels, restaurants, stations enz. Luchthavens, theaters, tentoonstellingszalen, en andere plaatsen zijn uitgerust met dubbelmastige liften van de aluminiumlegering voor onderhoud, schilderen, decoratie vervanging van verlichtingsarmaturen, en elektrische reiniging en onderhoud. De hoogte van deze reeks van hooghoogtewerkplatforms omvat een waaier van - meters, en de algehele structuur wordt gemaakt van hoge sterkte aluminiumprofielen. Het heeft een grote ladingscapaciteit, een groot platformgebied, goede stabiliteit, flexibele verrichting, en geschikte uitvoering. Het lopen kan handmatig worden geduwd of uitgerust met een hulpapparaat dat veilig lichtgewicht en praktisch is om te bedienen. Wijd gebruikt in gebouwen, hotels, winkelcentra, fabrieken stations, luchthavens en andere plaatsen.

Bordeauxfrance.kgmHet uiterlijk zorgt voor een hoog hefvermogen in extreem kleine ruimtes. Maak het werk van één persoon op grote hoogte gemakkelijk en mobiel voor verrichting. Het nieuw ontworpen product van de nieuwe generatie keurt een nieuw type legeringsprofiel goed, en vanwege zijn hoge materiaalsterkte, is de afbuiging van het hefplatform extreem klein. Het uiterlijk zorgt voor een hoog hefvermogen in extreem kleine ruimtes. Maak het werk van één persoon op grote hoogte gemakkelijk en mobiel voor verrichting.

Voordelen: Vanwege de brede selectie van elektronische bedieningsschakelaars, kan de lift van de aluminiumlegering met afstandsbedieningssysteem op afstand worden bediend, zelfs op ruwe bouwplaatsen, het verbeteren van het bedieningscomfort en het geschikte lopen Op basis van traditionele liften van de aluminiumlegering, worden de transportapparaten van de staalstaaf en de concrete transportapparaten geïnstalleerd, die stalen bars, beton, en werknemers kunnen vervoeren, aanzienlijk verbeteren van de bouwefficiëntie; Het optionele geavanceerde traploze frequentieregelsysteem stelt de lift in staat om traploze snelheidsregeling van -m/min te bereiken.

Lenz.Ten tweede, voor het jaarlijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, kunnen de volgende punten worden gevolgd: jaarlijks onderhoud is een belangrijk onderhoud, dus speciale aandacht moet worden besteed aan de volgende punten: controleer alle hydraulische pijpleidingen en verbindingen van liften van aluminiumlegering. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Besteed aandacht aan het controleren van elk staaldraadtouw op gebroken draden en losse strengen. Als het de relevante regelgeving overschrijdt, moet het onmiddellijk worden vervangen. Het onderhoud en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de bepalingen van GB- volgen.

Inleiding aan de lift van de aluminiumlegering: De lift van de aluminiumlegering is een vast vervoersmateriaal dat items van de ene hoogte naar een andere tilt. Door het grote gewicht en volume van het opgetilde object is het veilig en stabiel. Het kan worden gebruikt als een gespecialiseerd hydraulisch hefplatform product voor het vervoeren van goederen tussen vloeren van gebouwen, met de hoofdfunctie van het vervoeren van verschillende werkvloer goederen op en neer; Momenteel worden liften van aluminiumlegering meestal gebruikt in de markt voor het opheffen van auto"s in driedimensionale garages en garagevloeren.


Bordeauxfrance.kgmHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossingHet platform strekt zich uit met , meter, waardoor het werkgebied wordt uitgebreid.

Voertuiggemonteerde (diesel) dubbele aandrijving

Gebruikers kunnen de vermogensmodus en configuratie kiezen volgens hun gebruiksbereik: het stroomsysteem omvat: gelijkstroomvoorziening, eenfasige of driefasige voeding, dieselmotor. Lopen: geassisteerde zelfrijdende, tweewieltractie, zelfrijdende, en auto aanpassing. Uittriggers: mechanische steunsteunen, hydraulische steunsteunen, gewone handgekrukte steunsteunen, en uittrekbare steunsteunen. Systeem: explosiebestendig elektronisch controlesysteem, afstandsbedieningssysteem, PIC-systeem. Hydraulisch pompstation: binnenlands hefplatform toegewijd pompstation, geïmporteerd pompstation uit Italië met externe beschermende apparaten: het type orgaanddekking, het type gaas, en het verzegelde type van de ijzerplaat.

Waar kan ik het vinden?Na de proeflasttest,

De hydraulische lift van de aluminiumlegering wordt wijd gebruikt in diverse industriële ondernemingen en productielijnen zoals auto, container, vormproductie, houtverwerking, enz., om aan de opheffingseisen van verschillende verrichtingshoogten te voldoen. Tegelijkertijd kan het worden uitgerust met diverse tafelvormen (zoals bal, rol, draaitafel, draaien, kantelen, telescopen), en met verschillende manieren (overdracht, koppeling, explosiebestendig),Bordeauxfrance.kgmLift van de fabriek van aluminiumlegering, frequent starten De kenmerken van grote ladingscapaciteit lossen effectief verschillende hef- en verlagende moeilijkheden in industriële ondernemingen op, waardoor productieverrichtingen soepel worden gemaakt. Het hydraulische hefplatform gebruikt hoofdzakelijk hydraulische oliedruktransmissie om de heffunctie te bereiken.De mechanische structuur van de scheervork verzekert een hoge stabiliteit van de lift van de aluminiumlegering, met een breed werkplatform en hoge draagcapaciteit, waardoor het werkgebied op grote hoogte groter en geschikt is voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënter en veiliger.

Hoe onderhoud ik een lift van een aluminiumlegering? Wanneer we onderhoud aan liften van aluminiumlegering uitvoeren, moeten we niet alleen maandelijks onderhoud uitvoeren, maar ook jaareinde onderhoud uitvoeren De inspectieposities voor jaareinde onderhoud en maandelijks onderhoud zijn verschillend, en we moeten rekening houden met beide bij het uitvoeren van onderhoud.


Bordeauxfrance.kgmHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossingTen tweede, voor het jaarlijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, volgens bepaalde normen, kunnen de volgende punten worden gevolgd: jaarlijks onderhoud is een belangrijk onderhoud, dus speciale aandacht moet worden besteed aan de volgende punten: controleer alle hydraulische pijpleidingen en verbindingen van liften van aluminiumlegering. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidGebruikers kunnen de vermogensmodus en configuratie kiezen volgens hun gebruiksbereik: het stroomsysteem omvat: gelijkstroomvoorziening, eenfasige of driefasige voeding, dieselmotor. Lopen: geassisteerde zelfrijdende, tweewieltractie, zelfrijdende, en auto aanpassing. Uittriggers: mechanische steunsteunen, hydraulische steunsteunen, gewone handgekrukte steunsteunen, en uittrekbare steunsteunen. Systeem: explosiebestendig elektronisch controlesysteem afstandsbedieningssysteem, PIC-systeem. Hydraulisch pompstation: binnenlands hefplatform toegewijd pompstation, geïmporteerd pompstation uit Italië met externe beschermende apparaten: het type orgaanddekking, het type gaas,Bordeauxfrance.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegering, en het verzegelde type van de ijzerplaat.

Of tijdens proefverrichting, als de motor oververhit, moet deze onmiddellijk worden gestopt, en dan moet de fout die de motor oververhit veroorzaakte worden gecontroleerd en geëlimineerd om de machine te blijven gebruiken.

Verwijder en demonteer de verlagende klep, blaas de zuiger schoon met perslucht, installeer hem en installeer hem opnieuw.

Bordeauxfrance.kgmOp het wrijvingsoppervlak mag er geen vuil aanwezig zijn en vuil moet worden afgespoeld met benzine of verdunner.

Prestatiekenmerken van de lift van de aluminiumlegering Xiangte: Het hydraulische systeem van de liftproducten van de aluminiumlegering is over het algemeen uitgerust met veiligheidsbeschermingsapparaten zoals anti-val, overbelasting, en stroomuitval De ingang en uitgang van de tafel zijn uitgerust met hangende kettingen of dwarsstangen, leuningen, en waarschuwingslichten of bellen voor de werking van het hefplatform, operators kunnen werken in meerdere lagen, jog of safe mode.

Laten we het vervolgens hebben over het onderhoud en onderhoud van mechanische apparatuur voor liften van aluminiumlegeringen: de remmen van elk mechanisme moeten regelmatig worden geïnspecteerd en aangepast om flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bordeauxfrance.kgmadviserennieuws
Bordeauxfrance.kgmLaatste nieuws