Bordeauxfrance.kgmDalian.De methode om minderwaardigheid te onderscheiden

vrijgavetijd:2024-03-26 14:31:57 Post gebruiker:935HP175192871 Paginaweergaven:408

Kerntips:Bordeauxfrance.kgm,Staaldraad touwen, katrollen en tegengewicht staaldraad touwen voldoen aan de volgende voorschriften: de kenmerken van s

Staaldraad touwen, katrollen en tegengewicht staaldraad touwen voldoen aan de volgende voorschriften: de kenmerken van staaldraad touwen voldoen aan de eisen van algemeen gebruik staaldraad touwen GB/T; Onderhoud, slijtage, en corrosie van staaldraadkabels

De L-afstand is afhankelijk van het gekozen model voor wandmontage.

Bordeauxfrance.kgmThermisch spuiten van aluminiumoxide na zandstralen behandeling. Geschikt voor alle media behalve water en ethyleenglycol; Het spuiten van anti-roest primer kan de corrosie van staal aanzienlijk verminderen door anti-roest primer toe te voegen aan de verf tijdens het spuiten.

Vlak schroefmechanisch elektrisch hefmechanisme: Het hefplatform van deze structuur heeft de voordelen van kleine civiele technische coördinatie, ondiepe funderingsput vereist, grote slag, stabiele verrichting, laag geluid, nauwkeurige positionering, en lage kosten. Het aannemen van een horizontale schroefaandrijving en een schaarvorkstructuur om de opheffende beweging van de tafel te bereiken, kan het willekeurig binnen het bereik van reis worden gestopt.

BeranangNameMaandelijks onderhoud en inspectie van hydraulische hefplatformrollen, tussenassen en lagers, oliecilinderpen en lagers, en in deze positie moet de hydraulische grond - millimeter hoger zijn dan de bodem van de doos. Als de hydraulische olie donker, plakkerig wordt of vreemde voorwerpen zoals grind heeft, moet deze tijdig worden vervangen (-liter hydraulische olie). Jaarlijks onderhoud en inspectie van alle hydraulische leidingen en verbindingen van het hefplatform. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid. Verwijder en demonteer de verlagende klep van het hefplatform, blaas de zuiger uit met perslucht, installeer het en installeer het opnieuw. Giet de hydraulische olie af en gooi ze weg, draai de verbinding aan, verwijder het oliefilter, reinig het met perslucht en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

De draagkracht van de bouwstructuur op het bevestigingspunt van de muurbeugel moet voldoen aan de eisen die zijn gespecificeerd in de gebruikershandleiding voor elektrische liften voor bouw.

Stel eisen: De verticaliteitsafwijking van de installatie van het geleidingsrailframe van de bouw elektrische lift moet voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, zoals gespecificeerd in de bovenstaande tabel.


Bordeauxfrance.kgmDalian.De methode om minderwaardigheid te onderscheidenDe landingsdeur op volledige hoogte moet aan de volgende eisen voldoen: de nettohoogte van de landingsdeur opening mag niet minder dan m zijn. In bijzondere omstandigheden, wanneer de netto hoogte van de gebouwingang minder dan m is, is het toegestaan om de hoogte van de onderste deuropening te verlagen, maar in ieder geval is de netto hoogte van de onderste deuropening niet minder dan m. (Artikel van GB-)

De normale werking begint. Klik op deze gratis download van bouwtechnische informatie. Veiligheidsbegrenzers moeten worden geïnstalleerd op elektrische liften voor de bouw, met boven- en ondereindschakelaars die gevoelig en betrouwbaar zijn.

Bouw elektrische liften moeten worden uitgerust met kabelgeleidingsframes en voldoen aan de wettelijke vereisten.

Productie afdelingTijdens de gebruiksperiode, moet de gebruikerseenheid professioneel technisch personeel organiseren om de bouw elektrische lift maandelijks volgens de standaardvereisten te inspecteren en de inspectieresultaten vast te leggen.

Hoogte van de montage van het kader van de verticaliteitsafwijking van de geleidingsrail, h/mH≤ H& gt; verticaliteitsafwijking/mm≤ (/h≤ ≤ ≤ ≤ paren van elektrische liften van de staaldraadbouw, zou de verticaliteitsafwijking van het geleidingsspoorkader (/) h niet moeten overschrijden.

Kettingtype elektrisch hefmechanisme: Met een goed geleidend mechanisme, kan het ervoor zorgen dat het materiaal tijdens verrichting niet kantelt. Gear en rek elektrisch hefmechanisme: nauwkeurige transmissie en hoge kosten.


Bordeauxfrance.kgmDalian.De methode om minderwaardigheid te onderscheidenVoordelen van elektrische lift roterende klep: Vereenvoudig de installatie van elektrische lift pijpleidingen; De verrichting is handiger, en de klep kan op elk moment worden geopend en gesloten; De installatie van een draaiklep vermindert de wrijving van de afdichtingscomponenten; Compacte structuur, kleine grootte, en ruimtebesparing; Verhoogde de levensduur van elektrische liftpijpleidingen en loste het probleem van gemakkelijke olielekkage op.

KwaliteitsborgingInstellingsvereisten: De anti-lossing en anti-lossing delen tussen de verbindingsdelen moeten voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding en mogen niet worden vervangen door andere voorwerpen. Voor het aansluiten van bouten met pre-aanhalingsvereisten moet een koppelsleutel of speciaal gereedschap worden gebruikt om de bouten nauwkeurig aan de gespecificeerde koppelwaarde volgens de gespecificeerde aanhalingsequentie vast te draaien. Bij het installeren van standaardsectieverbindingsbouten is het raadzaam om de schroef aan de onderkant en de moer aan de bovenkant te plaatsen.

Maandelijks en jaarlopend onderhoud is het noodzakelijk om goed werk te doen in het onderhoud van elektrische hijsmachines. Dit helpt niet alleen om storingen vooraf te detecteren, maar voorkomt ook grote storingen of ongevallen.

Herinner klanten eraan dat er nog veel gebieden zijn om aandacht aan te besteden bij het onderhouden en onderhouden van het hefplatform.We hopen ook dat klanten en vrienden meer aandacht kunnen besteden bij het gebruik ervan om de veiligheid van personeel en eigendommen te verzekeren, de levensduur regelmatig te onderhouden en te verlengen, de overeenkomstige graad van elektrische liften is hoe de hoogte van de elektrische lift kan worden gecombineerd met de werkhoogte. Elektrische liften worden niet vaak gebruikt, dus we moeten het duidelijk maken op basis van de werkelijke werkhoogte en werkelijke ladingscapaciteit bij het gebruik van elektrische liften. Als de frequentie te hoog is, Wij stellen voor om de aankoop van een elektrische lift van de geleiderail of een elektrische lift van de schaarvork te overwegen. De elektrische lift van de schaarvork kan een maximale ladingscapaciteit van ton bereiken, die effectief het probleem van de ladingscapaciteit oplost. Als de frequentie van het gebruik te hoog is en de hoogte relatief hoog is,Bordeauxfrance.kgmTihei.,Bordeauxfrance.kgmParijs,Bordeauxfrance.kgmGuangdong, raden wij het gebruik van een elektrische lift van de geleiderail aan. Dit type elektrische lift is niet gemakkelijk te storingen onder hoogfrequente verrichting, Door de ladingscapaciteit en de frequentie van gebruik op te lossen wordt het matchingsprobleem van elektrische liften effectief opgelost. Concept van elektrische lift roterende klep: De elektrische lift roterende klep is een type klep dat snel opent en sluit, en de roterende klep kan oliepijpleidingkanalen verminderen en lijninstellingen optimaliseren.

Bordeauxfrance.kgmBij het onderhoud van de uiteindelijke elektrische lift is het belangrijk om uitstekende vaardigheden te cultiveren, goed te zijn in het samenvatten van relevante kwesties, aandacht te besteden aan relevante zaken, en tweemaal het resultaat te bereiken met de helft van de inspanning in het onderhoud van het Jinan-hefkanaal van de aluminiumlegering. Dit zal aanzienlijk helpen de levensduur te verlengen en de werkefficiëntie te verbeteren. De editor herinnert ons eraan dat elke onderhoudsverrichting een basisgarantie is voor veilige productie. Verschillende producten zoals elektrische hydraulische hefkanalen en heffende ladingliften worden ondersteund voor aanpassing, Jaren van productie ervaring, directe verkoop van fabrikanten, levering en snelle aankoop.

De eindhoogte van het geleidingsrailframe boven het hoge bevestigingspunt moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.

Het is duidelijk dat het schaartype hefplatform een wijd gebruikt gespecialiseerd materiaal voor operaties op grote hoogte is. De mechanische structuur van de scheervork biedt hoge stabiliteit voor het hefplatform, het brede werkplatform en de hoge draagcapaciteit, waardoor het bereik van verrichtingen op grote hoogte groter en geschikt is voor meerdere mensen die tegelijkertijd werken. De hefkracht is verdeeld in V, V of V voedingen, dieselmotoren, met behulp van Italiaanse en binnenlandse hydraulische pompstations, en het tafelblad is uitgerust met antislip isolatie gesp platen, die antislip, isolatie en veiligheidsfuncties hebben.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bordeauxfrance.kgmadviserennieuws
Bordeauxfrance.kgmLaatste nieuws