Bordeauxfrance.kgm9-meter lift van aluminiumlegeringEffectieve behandelmethode

vrijgavetijd:2024-03-19 22:11:05 Post gebruiker:750HP120486450 Paginaweergaven:386

Kerntips:Bordeauxfrance.kgm,Voordelen: Als mobiel apparaat voor operaties op grote hoogte, hebben liften van aluminiumlegering unieke functies en vo

Voordelen: Als mobiel apparaat voor operaties op grote hoogte, hebben liften van aluminiumlegering unieke functies en voordelen. De liften van aluminiumlegering kunnen binnen en buiten worden gebruikt, waardoor ze handig en snel zijn. Ze kunnen worden gebruikt in een breed scala van gebieden, variërend van bouw tot huishoudelijk graantransport. De liften van aluminiumlegering zijn altijd ondersteund door klanten vanwege hun unieke uiterlijk structuur en duurzame en slijtvaste prestatiekenmerken.

Methode: Controleer de lengte of diameter van de voedingsleiding Wanneer de draadlengte niet meer dan meter is, mag de draaddiameter niet minder dan m ² zijn; Wanneer de draadlengte niet groter is dan meter, zou de draaddiameter niet minder dan m ² moeten zijn. U kunt proberen de stekker direct op het stopcontact te bevestigen zonder de kabel te verplaatsen.

Bordeauxfrance.kgmHoe een lift van de aluminiumlegering te gebruiken: Voorbereiding voor gebruik: Het niveau moet vóór gebruik worden aangepast anders kan het niet worden gebruikt; De lift mag zijn voet niet bewegen of aanpassen tijdens gebruik; De reeks van de aluminiumlegering, de nominale ladingscapaciteit omvat mensen en bezittingen overbelast niet; Het is niet toegestaan om op de leuning van het bemande platform te klimmen of te staan voor verrichting; Het moet worden gebruikt op een stevige en vlakke ondergrond en mag nooit worden gebruikt op tijdelijke stands, vrachtwagens (vrachtwagens, vrachtwagens, onbedekte voertuigen), bedden of uitgestrekte oppervlakken; Tijdens het werk mag geen lading de zijkant aanraken om ongevallen te voorkomen; Steun je voeten alsof ze op de grond liggen, en maak een stevig kussen en pas het gestaag aan; Tijdens het werk mag niemand onder het bemande kader staan; Kantel het gebruik van mast type liften niet, en bij het gebruik van hoge muren, mag de hefhoogte niet groter zijn dan de hoogte van de hoge muur; Voordat u het steunframe plaatst of monteert, is het noodzakelijk om de steunstaaf aan het gat op de hulppin te verbinden voordat u het plaatst of monteert.Het is noodzakelijk om zorgvuldig te werken om ongevallen te voorkomen.

Hoe een lift van een aluminiumlegering te onderhouden wanneer niet in gebruik? De editor herinnert gebruikers eraan dat als onze aluminiumlegeringslift lange tijd niet klaar is voor gebruik, het noodzakelijk is om goed voor de apparatuur te zorgen.

Santa Catarina PinulaVerwijder en demonteer de verlagende klep, blaas de zuiger schoon met perslucht, installeer hem en installeer hem opnieuw.

Ten eerste, voor het maandelijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de volgende punten: voeg wat olie toe aan elk deel om de levensduur van de lagers te verlengen.

Het is noodzakelijk om een veiligheidswindbreker touw te bevestigen.Wanneer u buiten werkt, span het windbreker touw vast om de stabiliteit van de lift van de aluminiumlegering te behouden en zorg voor de veiligheid van het personeel dat op de tafel werkt.


Bordeauxfrance.kgm9-meter lift van aluminiumlegeringEffectieve behandelmethodeNa uur werking van de lift, vooruit, achteruit en draaien in de lucht. Vooral geschikt voor grootschalige verrichtingen zoals luchthaventerminals, stations, dokken, winkelcentra, woonpanden,Bordeauxfrance.kgmWerkhefplatform van aluminiumlegering, fabrieken en mijnbouwwerkplaatsen.

Bij het installeren, demonteren en aanpassen van het roterende mechanisme,Bordeauxfrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegering, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de middellijn van de reductor van het roterende mechanisme parallel is aan de middellijn van het tandwiel, en het maasoppervlak is niet minder dan %. De maasoplossing moet geschikt zijn.

Sincere serviceVerstelbaar, kan worden gebruikt voor bewerkingen op hellingen of treden met een bepaalde helling.

Voordelen: Vanwege de brede selectie van elektronische bedieningsschakelaars, kan de lift van de aluminiumlegering met afstandsbedieningssysteem op afstand worden bediend, zelfs op ruwe bouwplaatsen, het verbeteren van het bedieningscomfort en het geschikte lopen Op basis van traditionele liften van de aluminiumlegering, worden de transportapparaten van de staalstaaf en de concrete transportapparaten geïnstalleerd, die stalen bars, beton, en werknemers kunnen vervoeren, aanzienlijk verbeteren van de bouwefficiëntie; Het optionele geavanceerde traploze frequentieregelsysteem stelt de lift in staat om traploze snelheidsregeling van -m/min te bereiken.

Hoe onderhoud ik een lift van een aluminiumlegering? We hebben een lift van aluminiumlegering die al een tijdje in gebruik is en niet goed werkt. Dit komt omdat de lift van de aluminiumlegering moet worden gehandhaafd na een periode van tijd te worden gebruikt. Laten we eens kijken naar het onderhoudsproces van de lift van de aluminiumlegering: () Tijdens maandelijks onderhoud van het hefplatform,Bordeauxfrance.kgmProfielen van aluminiumlegeringen voor liften, moet personeel binnen het hefplatform ingaan en werken, en de lift moet worden opgeschort om plotselinge daling van het hefplatform te voorkomen en slachtoffers te veroorzaken.


Bordeauxfrance.kgm9-meter lift van aluminiumlegeringEffectieve behandelmethodeHet ontwerp van de lift van de aluminiumlegering moet voldoen aan de eisen verzekerend de veiligheid van personeel tijdens klantenverrichting terwijl voldaan wordt aan klantenvereisten. Dat is het belangrijkste. Of het nu voor fabrikanten of klanten is, het eerste wat we moeten doen is beschermende maatregelen te nemen voor liften van aluminiumlegeringen.

systeemDe lift van de zes mastaluminiumlegering: keurt een hefstructuur van + goed, en de hoofdstructuur is gemaakt van hoogwaardige aluminiumprofielen met hoge sterkte, zware lading, goede stabiliteit, flexibele verrichting, groot platformgebied, en geschikte uitvoering.Het is geschikt voor - mensen om tegelijkertijd hoog te klimmen.

Het uiterlijk zorgt voor een hoog hefvermogen in extreem kleine ruimtes. Maak het werk van één persoon op grote hoogte gemakkelijk en mobiel voor verrichting. Het nieuw ontworpen product van de nieuwe generatie keurt een nieuw type legeringsprofiel goed, en vanwege zijn hoge materiaalsterkte, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Vul bovenstaande componenten met olie. De levensduur van lagers kan ook sterk worden verbeterd.

Bordeauxfrance.kgmTen eerste, voor het maandelijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de volgende punten: voeg wat olie toe aan elk deel om de levensduur van de lagers te verlengen.

Elke doos, distributiedoos, enz. moet regelmatig schoon worden gehouden en stof op elektrische apparatuur moet onmiddellijk worden schoongemaakt.

De reductieversnellingsbak, extern meshing gear en andere delen evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel. Wij bieden verschillende fabrikanten van de lift van de aluminiumlegering aan individuen en ondernemingen landelijk voor een lange tijd, met on-site schikking en eerlijke verrichting.We hebben kantoren in verschillende regio"s en kunnen samenwerken voor een lange tijd


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bordeauxfrance.kgmadviserennieuws
Bordeauxfrance.kgmLaatste nieuws