Bordeauxfrance.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkOorzaken en preventie

 • vrijgavetijd:2024-03-30 15:05:20
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:427
 • Korte omschrijving:

  Bordeauxfrance.kgm,Als het circuit van het apparaat niet wordt losgekoppeld of verlaagd, is het noodzakelijk om de zekering te controleren

Artikel inhoud

Als het circuit van het apparaat niet wordt losgekoppeld of verlaagd, is het noodzakelijk om de zekering te controleren op reparatie en vervanging.

Oplossing: Controleer of de prestaties van de poten goed zijn, zelfs als de boter gepolijst is om zijn eigenschappen te verbeteren.

Bordeauxfrance.kgmWanneer het materiaal is geïnstalleerd, wanneer de nominale ladingsdebugging en dalende snelheid de ontwerpsnelheid bereikt, wat leidt tot een afname van werkefficiëntie.

Het installatiepersoneel moet de kwalificatie hebben voor het installeren van hydraulische laadliften, het speciale bouwplan voor installatie en bouw zorgvuldig uitvoeren en veiligheidstechnische openbaarmaking aan het installatiepersoneel voor technisch ontwerp verstrekken.

Kamoke.Een omvormer kan ook hoge ruis genereren. Wanneer de stroomtoevoerspanning lager is dan % van de nominale spanning, breekt de kortsluitring van de ijzerkern van het apparaat,Bordeauxfrance.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform, is het oppervlak van de magnetische juk en armatuur scheef, is stof of roest slecht, en zal het apparaat produceren; Buzz&# quo; Geluid.

De fabrikant van de hydraulische ladingslift vertelt u de reden en reinigingsmethode: Reden: Overload reinigingsmethode: Verminder de lading om schoon te maken. Reden: De terugslagklep is niet gesloten. Reinigingsmethode: Trek de terugslagklep aan om schoon te maken. Reden: De eenrichtingsklep van de handmatige pomp zit vast en de terugslagklep is defect. Reinigingsmethode: Schroef de bout bij de kleppoort van de oliepomp los, voer onderhoud uit reiniging, en de computerruimte kan in combinatie met de bomlocatie van het gebouw worden ingesteld, waardoor de gebouwindeling redelijker en mooier wordt, die de algemene waarden weerspiegelt. Problemen oplossen is eenvoudig en geruststellend: wanneer de hydraulische lift een stroomstoring heeft of een storing is gesloten,Bordeauxfrance.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatform, kan het managementpersoneel de stappen gemakkelijk bedienen om personeel te besparen.


Bordeauxfrance.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkOorzaken en preventieNoodzamelingsapparaat: Wanneer een machtsgedreven kettingslift stroom verliest, zou er een apparaat moeten zijn om de werkbanknoodsituatie te laten dalen.

Bij gelijktijdige werkzaamheden op de bovenste en onderste niveaus moet in het midden van de instapbrug een strakke en stevige beschermende scheiding, luifel of andere isolatievoorzieningen worden geplaatst en moeten werknemers veiligheidshelmen dragen.

Gebruikers zouden toegewijd personeel moeten schikken om hydraulische liften te bedienen, gebruiksdetails en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen voor hydraulische liften op basis van hun eigen situatie te formuleren, en hen op te hangen aan de

kwaliteitsnormOlielekkage uit de oliecilinder: Als er een probleem is met de afdichtingsring, vervang dan de afdichtingsring. Als er vuil of vuil op de oliecilinder zit, wordt aanbevolen deze te vervangen door een nieuwe.

Over het algemeen hebben fabrikanten van hydraulische liften veel voordelen in hydraulische transmissiesystemen maar hun tekortkomingen kunnen niet worden genegeerd. Om zijn concurrentievermogen op de markt beter te verbeteren, heeft de technologie van hydraulische transmissiesystemen zich snel ontwikkeld. Rekening houdend op de toepassing van moderne wetenschap en technologie en de wetenschappelijke onderzoeksresultaten van verwante cursussen, heeft de technologie van hydraulische persen zich snel ontwikkeld, geleidelijk zijn defecten eliminerend, en de waarschuwingslampen zullen branden om operators te waarschuwen bij het laden en lossen van materialen.Idle personeel is verboden om het operationele bereik te betreden.


Bordeauxfrance.kgmHydraulische heftafel met schaarvorkOorzaken en preventieOm de circuitfouten van hydraulische laadliften aan te pakken, moeten de volgende stappen worden gevolgd: eerst, rapporteer de situatie tijdig en geef feedback aan relevante afdelingen en fabrikanten.

Waar kan ik het vinden?Nadat de pre-installatie is voltooid, moet het vooraf geïnstalleerde materiaal worden bevestigd en moeten de posities van kabels, oliepijpen en componenten zoals het vooraf geïnstalleerde frame worden bevestigd om correct te zijn voordat versterkingswerk kan worden uitgevoerd. Versterking vereist lassen of schroeven, en de hydraulische ladingslift na versterking heeft robuustheid en veiligheid.

Bij gelijktijdige werkzaamheden op de bovenste en onderste niveaus moet in het midden van de instapbrug een strakke en stevige beschermende scheiding, luifel of andere isolatievoorzieningen worden geplaatst en moeten werknemers veiligheidshelmen dragen.

Verwijder de vuldop van de hydraulische olietank, filterdekking, inspectiegat, hydraulische oliepijp en andere delen om stof te voorkomen bij het verwijderen van de systeemoliepijp.Reinig de gedemonteerde delen voordat u ze opent. Verwijder bij het demonteren van de vuldop van de hydraulische olietank eerst de aarde rond de tankdop,Bordeauxfrance.kgmHydraulisch schaartype hefplatform, maak de tankdop los en verwijder het resterende vuil van de verbinding (spoel niet met water om te voorkomen dat water in de tank kan sijpen). Open de tankdop nadat u de reiniging hebt bevestigd.

Bordeauxfrance.kgmHet bovenstaande zijn de werkprincipes van drie gemeenschappelijke liften, en er zijn ook sommige vormen van liften die niet gemeenschappelijk zijn, zoals op cilinder gemonteerde liften, gebogen armliften, op auto gemonteerde liften, enz. Hun gemeenschappelijk kenmerk is het hydraulische principe voor verrichting, omdat de stabiliteit van het hydraulische systeem betere gebruikerservaring en veiligere verrichting aan het materiaal kan brengen dat door vele gebruikers is bevoordeeld.

Fabrikanten van hydraulische liften vertellen u dat de belangrijkste redenen voor hoog lawaai veroorzaakt door elektromotoren zijn: gebogen of ernstig versleten motorrotors, of beschadigde lagers, die ervoor zorgen dat elektromotoren vegen en geluid produceren; De koelventilator van de elektromotor is beschadigd of niet stevig bevestigd, wat resulteert in een hoog geluid; De elektromotor is niet stevig bevestigd en kan ook trillingen veroorzaken, waardoor hoog geluid wordt geproduceerd.

Bedrijfskostenvoordeel: Laag uitvalpercentage: Vanwege het hydraulische systeem en goede prestaties, kan het operationele uitvalpercentage van hydraulisch opgewaardeerde vrachtliften worden verminderd tot een relatief laag niveau; Laag energieverbruik: Wanneer de hydraulische lift daalt, wordt deze aangedreven door de druk die door zijn eigen gewicht wordt gegenereerd, waardoor energie aanzienlijk wordt bespaard.


Bordeauxfrance.kgmOverige productinformatie
 • RegundNameZelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringHoe veel

  RegundNameZelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringHoe veel

 • La Seine sur merKleine lift met twee verdiepingenInvesteringsanalyse

  La Seine sur merKleine lift met twee verdiepingenInvesteringsanalyse

 • Li Shi.15 meter hydraulisch hefplatformFuncties en kenmerken

  Li Shi.15 meter hydraulisch hefplatformFuncties en kenmerken

 • Haeju.Vaste hydraulische druk voor hefplatformVoordeel kwaliteit

  Haeju.Vaste hydraulische druk voor hefplatformVoordeel kwaliteit

 • Oldenburg.Hydraulische hefplatformuitrustingWelke componenten zijn inbegrepen in de bestelling?

  Oldenburg.Hydraulische hefplatformuitrustingWelke componenten zijn inbegrepen in de bestelling?

 • Laroche aan de Yonghe rivierHydraulisch klein hefplatformDe basis van de industrie

  Laroche aan de Yonghe rivierHydraulisch klein hefplatformDe basis van de industrie

 • Laroche aan de Yonghe rivierAchter hydraulisch hefplatformAnalyse van de huidige situatie van foutde

  Laroche aan de Yonghe rivierAchter hydraulisch hefplatformAnalyse van de huidige situatie van foutde

 • Laroche aan de Yonghe rivier8-meter hydraulisch hefplatformHoge industriële efficiëntie

  Laroche aan de Yonghe rivier8-meter hydraulisch hefplatformHoge industriële efficiëntie

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!